Gilera DNA 50

Gilera DNA 50

Rendszámtáblatartó

2020. június 14. - vermes tibi2

Amikor megvettem a motort, majdnem mindene gyári állapotban volt. A visszapillantó tükröket cserélte le az előző gazdája (megkaptam az eredetieket is), a másodlagos levegőszűrő rendszer volt teljesen eltávolítva a kipufogóról, valamint a hátsó sárvédő toldata, a rendszámtáblatartó-rész is hiányzott. Ennek a hiánya elég gyakori a DNA-knál, mert így sportosabb a motor külseje. Viszont van két hátránya: esőben felcsap, valamint így nem felel meg a KÖHÉM rendeletben foglaltaknak, mert minden járművön kötelező hátul piros színű fényvisszaverő prizmát elhelyezni, ez meg a DNA-knál pont ezen az alkatrészen van gyárilag.

Hogy ne adjak esély az akadékoskodó rendőröknek, szereltem fel hátra egy prizmát:

dscn3266.JPG

dscn3267.JPG

Rendszeresen nézegettem az apróhirdetéseket, hogy árulnak-e ilyen sárvédőtoldatot. Két év keresgélés után találtam egyet - nem volt borzasztóan drága, ráadásul a hátsó idexeket tartó résszel és az egyik indexszel együtt adták.

dscn3270.JPG

dscn3271.JPG

Eredetileg 125-ös vagy 180-as DNA-n lehetett, mert a prizma fölötti részen látszik a helye a rendszámtábla-világító résznek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vermesgileradna.blog.hu/api/trackback/id/tr3815808984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása